Vartiotie 3 45100 Kouvola | Puh. 0440 197 128

Kysy - Me vastaamme!

MM Laskenta Miia Moilanen Puh. 0440 197 128

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

alic;">Rekisteriseloste

 Rekisterinpitäjä

MM Laskenta
Puhjontie 17 A 4
45720 KUUSANKOSKI

Y-tunnus: 2494099-6
Puh: 0440 197 128

Rekisterin nimi

MM Laskennan verkkopalvelun asiakastietokanta.

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakassuhde

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palvelun ja rekisteröintiä edellyttävien palveluiden tuottamiseen, henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen tuottamiseen, jäsentietojen ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin sekä rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tietoja voidaan käyttää myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen sekä palvelun tekniseen toteuttamiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin tietosisältönä on yksi tai useampi seuraavista tiedoista: käyttäjätunnus ja salasana, käyttäjän ilmoittama etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoitteet, puhelinnumerot, yritys ja muut käyttäjän ilmoittamat tiedot. Palvelun tekniset evästeet keräävät teknistä ja muuta tietoa palvelun käytöstä.

Tietolähteet

Rekisterin asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa. Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat palvelun käyttämisen yhteydessä tai seurauksena. Rekisterissä olevia henkilötietoja päivitetään mahdollisesti Väestötietojärjestelmästä ja muista vastaavista rekistereistä saatavilla tiedoilla.

Tietojen luovutus

Palveluntarjoaja voi luovuttaa henkilörekisterin tietoja lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimat tiedot palveluntarjoajan valikoitujen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä ja hallinnollisilla tietoturvatoimilla.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Markkinointiluvan peruminen

Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Asiantunteva taloushallinto juuri Sinun yrityksellesi Kouvolan Kuusankoskelta

Tilitoimisto MM Laskennan asiakkaana on hyvä olla. Tarjoamme jokaiselle yritykselle räätälöityä taloushallintoa sekä asiakkaan tarpeisiin sopivaa palvelua helposti, nopeasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Keskitymme olennaiseen tai perehdymme syvällisemmin - aina tarpeiden mukaan.

Sähköisesti tai perinteisin menetelmin

Tarjoamme kattavat taloushallinnon palvelut asiakkaan valinnan mukaan joko sähköisesti tai perinteisin menetelmin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat:

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätös
  • Veroilmoitukset
  • Arvonlisäverotus
  • Vero-oikaisut
  • Palkanlaskenta
  • Palkkojen vuosi-ilmoitukset
  • Myyntilaskutus
  • Maksatus

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ota yhteyttä ja tule käymään, niin sovitaan taloushallintopalvelukokonaisuudesta juuri teille.