Yrityksen kirjanpito taloushallinnon asiantuntijalta Kouvolassa

MM Laskenta on luotettava ja asiakaslähtöinen tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan vuosien monipuolisella kokemuksella. Asiakaskuntaamme kuuluvat kaikenkokoiset yritykset lukuisilta eri toimialoilta. Toimimme Kouvolan seudulla.

Meillä yrityksesi kirjanpito on asiantuntevissa käsissä!

Ota yhteyttä

Kokenut ja luotettava tilitoimisto apunasi

MM Laskenta on toiminut vuodesta 2012 asti. Meillä on kokemusta monien eri toimialojen ja eri yhtiömuotojen kirjanpidon hoitamisesta.

Tutustu referensseihimme

Sähköinen taloushallinto helpottaa yrittäjän arkea

Tarjoamme asiakasyrityksillemme kaikki taloushallinnon palvelut sähköisinä! Sähköinen taloushallinto mahdollistaa saumattoman ja joustavan yhteistyön yrittäjän ja tilitoimiston välillä. Voit teettää meillä yrityksesi taloushallinnon kokonaisvaltaisesti tai hyödyntää palveluitamme vain tarvitsemiltasi osin.


Sähköinen taloushallinto mahdollistaa esimerkiksi maksatuksen siirtämisen tilitoimistolle lomasi ajaksi. Käytössämme ovat Procountor- ja Netvisor-ohjelmistot, jotka taipuvat niin pienten kuin suurtenkin yritysten tarpeisiin. Pienikin yritys voi tehostaa helposti toimintaansa sähköistämällä taloushallinnon!

Sähköistämällä rutiinit:

  • yrittäjälle jää enemmän aikaa keskittyä varsinaiseen yritystoimintaan

  • ajantasaiset talousluvut ovat aina saatavillasi

  • kirjanpitäjän rutiinit vähenevät ja neuvonnalle sekä opastukselle jää enemmän aikaa.

Tarjoamme kirjanpidon myös perinteisesti paperilla toiveidesi mukaisesti. Hoidamme myös esimerkiksi rästiin jääneet kirjanpidot, vero-oikaisut ym. Kauttamme saat myös liikkeenjohdonpalvelut ja esimerkiksi yritysjärjestelyt.

Lue lisää palveluistamme

Ota yhteyttä ja kysy lisää

MM Laskennan ammattilaiset ovat aina puhelinsoiton päässä! Kerromme mielellämme lisää sähköisestä taloushallinnosta ja sen hyödyistä sekä yleisesti kirjanpidosta ja muista palveluistamme.

Jätä yrityksesi kirjanpito asiantuntijan hoidettavaksi! Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä Kouvolan seudulla.