Vankan kokemuksen tilitoimisto Kouvolassa

Tutustu referensseihimme!

Tilitoimisto MM Laskennalla on vuosien monipuolinen kokemus taloushallinnon alalta. Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavan tilitoimiston palveluita Kouvolassa!

Yhteystiedot

"MM laskenta on luotettava kirjanpitäjä, ja kaikki kirjanpito on hoitunut selkeästi. Apua on myös aina tarjolla: mikäli tulee kysyttävää, niin Miia ja Paula vastaavat mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Suosittelen lämpimästi." 

Petri Laukkanen
design.imaginethetrees.com
"Yhteistyö MM Laskennan kanssa on ollut sujuvaa ja saatu palvelu erittäin ammattitaitoista sekä tarvittaessa ohjaavaa. Olen ollut erittäin tyytyväinen heidän osaamiseensa!"


Juha Palonen

Suomen Alueturva Oy
"Ystävällinen palvelu. Uusi yrittäjä sai tukea, neuvoja ja vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Helpottaa, kun on ammattilaisen osaaminen ja tuki kirjanpitoasioissa."

Sonja Hasu
Jalkahoitola Varvaspiste
"Hyvä puulaaki, ei tarvi pistää krakaa kaulaan, et uskaltaa avaa oven työvehkeiskin. Hyvä palvelu. Ihmisen asialla."

Jari Kaleton 

As.Oy Jaalan Kumpula

"MM-Laskenta on joustava ja helposti lähestyttävä tilitoimisto. Aina saa vastauksen kysymyksiin, ja kaikki pelaa mutkattomasti. Erityistä plussaa sähköisestä kirjanpidosta, ei voisi tämän helpompaa olla!"


Laura Jalonen
www.funnypurple.fi

"Terve,
MM Laskenta on hoitanut yrityksemme kirjanpidon alusta saakka ilman ongelmia. Yhteistyössä on selvitetty mm. yhtiömuodon muutokset joka meni kaikin puolin nappiin 😊"


Erkka Hautanen
Arboristi