Vartiotie 3 45100 Kouvola | Puh. 0440 197 128

Kysy - Me vastaamme!

MM Laskenta Miia Moilanen Puh. 0440 197 128

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

alic;">Rekisteriseloste

 Rekisterinpitäjä

MM Laskenta
Puhjontie 17 A 4
45720 KUUSANKOSKI

Y-tunnus: 2494099-6
Puh: 0440 197 128

Rekisterin nimi

MM Laskennan verkkopalvelun asiakastietokanta.

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakassuhde

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palvelun ja rekisteröintiä edellyttävien palveluiden tuottamiseen, henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen tuottamiseen, jäsentietojen ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin sekä rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tietoja voidaan käyttää myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen sekä palvelun tekniseen toteuttamiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin tietosisältönä on yksi tai useampi seuraavista tiedoista: käyttäjätunnus ja salasana, käyttäjän ilmoittama etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoitteet, puhelinnumerot, yritys ja muut käyttäjän ilmoittamat tiedot. Palvelun tekniset evästeet keräävät teknistä ja muuta tietoa palvelun käytöstä.

Tietolähteet

Rekisterin asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa. Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat palvelun käyttämisen yhteydessä tai seurauksena. Rekisterissä olevia henkilötietoja päivitetään mahdollisesti Väestötietojärjestelmästä ja muista vastaavista rekistereistä saatavilla tiedoilla.

Tietojen luovutus

Palveluntarjoaja voi luovuttaa henkilörekisterin tietoja lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimat tiedot palveluntarjoajan valikoitujen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä ja hallinnollisilla tietoturvatoimilla.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Markkinointiluvan peruminen

Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Referenssit

”MM Laskenta on antanut erinomaista palvelua kaikessa tilitoimistoasioissa, eikä ole kertaakaan jättänyt pulaan. Jos jokin asia ei ole heti selvinnyt niin on kyllä ottanut selvää ja selvittänyt asian. Joustavaa ja asiantuntevaa palvelua, suosittelen todella lämpimästi sinunkin yrityksellesi!”

- Jukka-Pekka Salonen,  HC Hard Works Oy


"Moi,
Yhteistyö kanssanne on sujunut mutkattomasti ja asiantuntevasti. Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun."

- Jarno Tähtinen, Nuorisopalvelu Weikka ry


"Olemme käyttäneet MM Laskenta/ Miia Moilasen kirjanpitopalvelua yrittäjyyden alkuajoista lähtien. Yrittäjyys luovalla alalla oli meille ihan uutta ja koimme erittäin tärkeäksi löytää kirjanpitäjä, jolta voi kysyä aina neuvoa ja josta tulisi vahva yhteistyökumppani.  Sen saimme. Yhteistyö on ollut mutkatonta sujuvaa ja joustavaa. Miian luokse on kehdannut tulla tyhmienkin kysymysten kanssa ja apuja on saanut aina. Suosittelemme lämmöllä!"

- Anniki ja Ulf Jensen-Munk, LITTLEBITDESIGN,  www.littlebitdesign.com


"Yhteistyö MM Laskennan kanssa on sujunut aina moitteettomasti, ihmisläheisesti ja ammattimaisesti. Olen saanut aina tarvittaessa neuvoja ja apuja. Suosittelen!"

- Jessica Polat, Sisustusliike Dreams, www.sisustusliikedreams.fi


"Yhteistyömme on sujunut todella hyvin, aina kun olen tarvinnut apua tai jokin asia on pitänyt selvittää tai muuttaa, Miia on hoitanut asian pikaisesti."

- Katja Suomalainen, Rompi Oy


"Yhteistyö on mutkatonta ja on helpottanut yrityksen pyörittämistä. Vastaukset erikoisempiinkin kysymyksiin on tullut nopeasti. Suosittelen!"

- Laura Jalonen, Design Funnypurple, www.funnypurple.net