Puhjontie 17 A 4 45720 KUUSANKOSKI | Puh. 0440 197 128

Yrityksesi taloushallinto ammattitaidolla
Soita ja kysy lisää palveluistamme 0440 197 128.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

alic;">Rekisteriseloste

 Rekisterinpitäjä

MM Laskenta
Puhjontie 17 A 4
45720 KUUSANKOSKI

Y-tunnus: 2494099-6
Puh: 0440 197 128

Rekisterin nimi

MM Laskennan verkkopalvelun asiakastietokanta.

Rekisterin pitämisen peruste

Asiakassuhde

Rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja kerätään, käsitellään ja käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, palvelun ja rekisteröintiä edellyttävien palveluiden tuottamiseen, henkilökohtaisen käyttäjäkokemuksen tuottamiseen, jäsentietojen ylläpitämiseen ja yhteydenpitoon. Lisäksi tietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja palvelun kehittämistarkoituksiin sekä rekisterinpitäjän ja sen yhteistyökumppaneiden markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Tietoja voidaan käyttää myös väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen sekä palvelun tekniseen toteuttamiseen.

Rekisterin tietosisältö

Rekisterin tietosisältönä on yksi tai useampi seuraavista tiedoista: käyttäjätunnus ja salasana, käyttäjän ilmoittama etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, postiosoitteet, puhelinnumerot, yritys ja muut käyttäjän ilmoittamat tiedot. Palvelun tekniset evästeet keräävät teknistä ja muuta tietoa palvelun käytöstä.

Tietolähteet

Rekisterin asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja jatkuessa. Lisäksi rekisteriin voidaan tallentaa sellaisia tietoja, jotka muodostuvat palvelun käyttämisen yhteydessä tai seurauksena. Rekisterissä olevia henkilötietoja päivitetään mahdollisesti Väestötietojärjestelmästä ja muista vastaavista rekistereistä saatavilla tiedoilla.

Tietojen luovutus

Palveluntarjoaja voi luovuttaa henkilörekisterin tietoja lainsäädännön sallimissa tai velvoittamissa rajoissa. Rekisteristä voidaan luovuttaa henkilötietolain sallimat tiedot palveluntarjoajan valikoitujen yhteistyökumppaneiden suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojen tällaista luovuttamista.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muilla teknisillä ja hallinnollisilla tietoturvatoimilla.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Markkinointiluvan peruminen

Rekisteröidyllä on oikeus peruttaa antamansa markkinointilupa ilmoittamalla siitä rekisterin pitäjälle.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Ammattitaitoinen tilitoimisto

Tilitoimisto MM Laskenta on monipuolinen ja joustava tilitoimisto, joka perehtyy jokaiseen asiakkaaseen syvemmin kuin perinteisesti. Otamme oikeasti huomioon jokaisen asiakasyrityksen tarpeet yrityksen kokoon katsomatta sekä pyrimme aina mahdollisimman henkilökohtaiseen palveluun.

MM Laskenta liittyi Suomen Talousverkko- tilitoimistoketjuun

Suomen Talousverkko Oy on yrittäjävetoinen tilitoimistoketju ja Suomen suurin franchise-tilitoimistoketju.

Taloushallinnon palvelut juuri Sinun yrityksellesi

Valinnaisesti joko sähköisesti tai perinteisin menetelmin toteutetaan:

  • Kirjanpito
  • Alv-ilmoitus
  • Tilinpäätös
  • Veroilmoitus
  • Palkanlaskenta
  • Työnantajan kk- ja vuosi-ilmoitukset
  • Myyntilaskutus
  • Ostolaskujen käsittely: verkkolaskut, maksatus

Käytössä on sähköinen taloushallinnon ProCountor-ohjelma.

Ota yhteyttä ja kysy ammattilaiselta

Tilitoimisto MM Laskenta on joustava kumppani - aina helposti ja nopeasti käytettävissäsi. Mikä tahansa yrityksesi taloushallintoon liittyvä mieltäsi askarruttaakin, ota yhteyttä ja kysy lisää - ammattilainen palvelee.